top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Wat zijn de maximale en minimale PayPal-limieten en hoe deze te voorkomen?

De online betalingsreus PayPal is een bekend, handig elektronisch overschrijvingsplatform. Vooral voor degenen die online bedrijven runnen. Het is ook handig als u werknemers via internet moet betalen in plaats van via traditionele cheques.


Maar net als veel andere betalingsverwerkers en elektronische portemonnees, heeft PayPal overschrijvingslimieten om zijn gebruikers te beschermen. Overdrachtslimieten:


• Voorkom dat iemand die onbevoegd te veel geld stuurt in één transactie


• Voorkom dat mensen te veel geld sturen vanwege een typefout


• Vereisen dat bedrijfseigenaren meerdere stappen voor identiteitsverificatie doorlopen om vertrouwen te garanderen


Deze overdrachtslimieten kunnen in het begin vervelend zijn. Maar ze kunnen eenvoudig worden opgeheven door uw identiteit te verifiëren bij PayPal, een bankrekening te koppelen en meer. Laten we eens kijken wat deze maximale en minimale PayPal-limieten zijn en hoe u kunt voorkomen dat ze uw bedrijf beïnvloeden.


PayPal Minimum- en maximumlimieten voor normale transacties


Normale PayPal-rekeningen hebben een minimaal transactiebedrag van $ 0,01 en een maximaal transactiebedrag van $ 4.000. U kunt ook tot $ 500 per maand opnemen van een bankrekening. Mensen die geen PayPal-account hebben, kunnen ook eenmalige betalingen tot $ 4.000 naar een andere persoon sturen.


U kunt deze limieten echter verhogen door uw account te verifiëren. Wanneer u uw account bij PayPal verifieert, geeft u het platform meer informatie over uw identiteit. Dit elimineert veiligheidsrisico's. Zodra u bent geverifieerd, kunt u tot $ 60.000 per transactie verzenden. U heeft ook geen limiet op hoeveel geld u in totaal vanuit uw account kunt verzenden.


Eigenaren van kleine bedrijven en freelancers moeten hun accounts zo snel mogelijk verifiëren. Met een hogere maximale limiet en/of opnamelimiet kun je PayPal gebruiken als een betrouwbaardere betaalmethode. Freelancers kunnen bovendien betalingen sneller accepteren wanneer ze zijn geverifieerd.


Uw account verifiëren


U kunt uw PayPal-rekening verifiëren door:


• PayPal-tegoed aanvragen en goedgekeurd worden


• Een bankrekening, betaalpas of creditcard koppelen


Voor veel bedrijfseigenaren is het koppelen van een bankrekening zowel handig als de gemakkelijkste manier om geverifieerd te worden. Een bankrekening koppelen aan uw PayPal-portemonnee en uw identiteit verifiëren:


• Voer uw PayPal-profiel in


• Klik op “samenvatting” en bevestig je e-mailadres en/of telefoonnummer als je dat nog niet hebt gedaan


• Klik op "Portemonnee" en "Koppel een bank" in de linkerbovenhoek


• U kunt dan uw bankrekeninggegevens invoeren, inclusief de locatie, naam, routeringsnummer en rekeningnummer


• Na het verstrekken van deze informatie zal PayPal twee kleine stortingen van uw PayPal op uw bankrekening doen


• Er wordt binnen een paar werkdagen een verificatie-e-mail verzonden zodra de stortingen zijn gedaan


• Identificeer de twee PayPal-betalingen (meestal slechts een paar cent per stuk) en voer de stortingsbedragen in uw PayPal-rekening in


• PayPal geeft u dan de status "Geverifieerd", waardoor uw transactielimiet wordt opgeheven


PayPal Instant Transfer Limieten voor debetkaarten


PayPal biedt ook een "Instant Transfer"-service aan. Met deze service kunt u binnen 30 minuten geld overboeken van PayPal naar een in aanmerking komende bank- of betaalpasrekening. U kunt met deze functie ook snel geld accepteren.


De limieten van PayPal voor pinbetalingen zijn:


• $1,00 minimaal overboekingsbedrag


• $5.000 maximaal overboekingsbedrag per transactie


• $ 5.000 maximaal overboekingsbedrag per dag


• $ 5.000 maximaal overboekingsbedrag per week


• $ 15.000 maximaal overboekingsbedrag per maand


Limieten voor directe overboekingen van PayPal voor gekoppelde bankrekeningen


PayPal's Instant Transfer-limiet voor banken is eenvoudig: een vast maximum van $ 25.000 per transactie. Dit bedrag is beduidend hoger dan de limieten voor pinpassen. Dit komt omdat gebruikers hun bankrekening aan PayPal moeten koppelen om van deze functie te kunnen profiteren. Hun identiteit is dus al geverifieerd.


De maximale verzendlimiet van PayPal voor directe overboeking opheffen?


U kunt de maximale transactielimieten voor de functie Instant Transfer van PayPal niet opheffen. PayPal handhaaft deze beperkingen vanwege de onmiddellijke aard van de transacties. Dit om te voorkomen dat ondernemers te veel geld verliezen in geval van fraude of diefstal


Bedrijfseigenaren kunnen echter zo vaak als ze willen directe overboekingen doen wanneer ze een gekoppelde bankrekening gebruiken. De enige beperking is per transactie, niet algemeen.


Belangrijkste leerpunten


De minimale en maximale transactiebeperkingen van PayPal kunnen frustrerend en onhandig zijn om mee om te gaan. Maar ze spelen een waardevolle rol bij het waarborgen van de veiligheid van de gebruikers van PayPal en eventuele gekoppelde bankrekeningen. Deze limieten zijn eenvoudig op te heffen en bedrijfseigenaren moeten hun identiteit verifiëren om snellere transacties mogelijk te maken.


Dus dat was het voor nu. Als u ooit hulp nodig heeft met betrekking tot PayPal-services, kunt u de helpdesk van PayPal bellen en hulp vragen aan professionals.

2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page