top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Waar is het geld als ik een betaling ontvang op PayPal?





PayPal zal u per e-mail op de hoogte stellen van een betaling zodra deze door u is ontvangen. Uw PayPal-saldo wordt automatisch bijgeschreven op het geld.


Wanneer ik PayPal-geld ontvang, waar gaat het dan heen?


U bent klaar - de afzender voert uw e-mailadres in een veld in hun PayPal-account in en selecteert het bedrag dat ze willen verzenden, en dan zijn ze klaar. Wanneer u geld ontvangt, ontvangt u een e-mailwaarschuwing. Als u het geld heeft ontvangen, wilt u het misschien zo snel mogelijk naar uw bankrekening overmaken.


Hoe accepteer ik PayPal-inkomend geld?


Als u elke betaling handmatig moet claimen, moet u, zodra u op de hoogte bent gesteld van de betaling, inloggen bij PayPal om deze te accepteren. Als uw PayPal-account is ingesteld waarbij u elke betaling handmatig moet claimen, moet u inloggen bij PayPal om deze te accepteren. De samenvatting leest u onderaan de pagina. U kunt een bericht goedkeuren door bij 'In behandeling' op het bericht te klikken dat de ontvanger het nog niet heeft geaccepteerd.


Hoe lang duurt het voordat geld in PayPal verschijnt?


U ontvangt onmiddellijk een melding van de betaling en u kunt deze bekijken in uw Geschiedenis als het even duurt voordat deze is verwerkt. Mocht het even duren, dan ontvang je alsnog een aparte betalingsmelding.


Moet u geld betalen om geld te ontvangen op PayPal?


PayPal brengt geen kosten in rekening voor het ontvangen van geld voor persoonlijk gebruik binnen de VS, maar brengt wel kosten in rekening voor het verkopen van goederen en diensten. In de VS geldt een tarief van 2 procent. Er wordt een commissie van 9% plus een vergoeding van $ 0,01 toegepast op de verkoopprijs. Elke transactie kost $30. In de VS kunt u ook Venmo gebruiken, een ander PayPal-product.


Hoe krijg ik geld van PayPal-betalingen?


• U kunt kiezen tussen een directe en standaard bankoverschrijving. Er zijn twee verschillende overdrachtssnelheden: direct en standaard….


• U moet uw PayPal-rekening koppelen aan uw bankrekening...


• Zorg ervoor dat uw bankrekening actueel is...


• U moet een overboeking doen.


• U kunt een cheque aanvragen voor uw geld.


Gaat PayPal-geld rechtstreeks naar de bankrekening?


U kunt geld opnemen van PayPal via een bankoverschrijving of een papieren cheque. U kunt kiezen voor een directe overboeking (tegen betaling) of een standaard overboeking, die langer kan duren, wanneer u verzoekt om uw PayPal-saldo naar uw bankrekening over te schrijven. Meer verhalen zijn te vinden op de startpagina van Business Insider.


Hoe accepteer je geld op PayPal?


• PayPal.com is waar u kunt inloggen.


• U kunt een reactie aanvragen door op de knop Aanvragen te klikken.


• Klik op Volgende nadat u het e-mailadres van de afzender hebt ingevoerd.


• U kunt desgewenst het bedrag, het valutatype en (optioneel) een notitie invoeren.


• Vraag een nieuw account aan.


Gaat geld van PayPal naar uw kaart?


Log in op uw PayPal-account en neem vervolgens geld op. Het geld wordt ontvangen als u de kaart selecteert. Het bedrag wordt van uw PayPal-saldo overgemaakt naar de rekening die aan de kaart is gekoppeld.


Wat gebeurt er als ik PayPal-geld accepteer?


U kunt via PayPal net zo gemakkelijk geld ontvangen als via een e-mailadres. PayPal zal u via e-mail op de hoogte stellen van de aanbetaling zodra deze naar uw PayPal-rekening is verzonden, zodat u het geld kunt overboeken naar een daaraan gekoppelde bankrekening. PayPal wordt ook geaccepteerd bij online retailers die uw creditcard accepteren.


Gaat geld dat op PayPal wordt ontvangen rechtstreeks naar uw bankrekening?


PayPal-betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening zijn meestal gratis (tenzij uw bank kosten in rekening brengt voor de overboeking). Als je je bankrekening aan je PayPal-rekening hebt gekoppeld, kun je een webbrowser of de mobiele app op je iPhone of Android-apparaat gebruiken om geld over te maken.


Brengt PayPal kosten in rekening voor inkomend geld?


Voor betalingen via PayPal wordt een standaardtarief van 2 procent in rekening gebracht. 9% + $0. Als beide rekeningen uit de Verenigde Staten komen, is het belastingtarief 30 procent. , of 4. 4% + $0. Het account van de klant moet zich in een ander land bevinden om de vergoeding te kunnen toepassen. De klant hoeft in deze gevallen geen kosten te betalen, ook niet als hij uit een ander land komt.


Hoe lang duurt het voordat geld in PayPal verschijnt?


Het kan tot drie dagen duren voordat het geld is verwerkt als het vanaf een bankrekening wordt verzonden. In het geval dat het verkeerde e-mailadres wordt gebruikt, wordt het geld niet opgeëist en binnen 30 dagen na gebruik teruggestuurd naar de afzender. PayPal kan uw geld maximaal 21 dagen vasthouden als uw account niet is geverifieerd.


Waarom duurt mijn PayPal-geld zo lang?


PayPal gebruikt ACH-betalingen (Automated Clearing House), daarom duurt het even om geld van uw PayPal-rekening naar een bank te sturen. Het kan tot vijf dagen duren voordat uw betaling via de federale reserve is verwerkt.


Dat zijn allemaal jongens. We hopen dat je hier je antwoorden hebt gevonden. Zo niet, dan kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page