top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Waarom is mijn geld nog steeds in afwachting van PayPal?


PayPal houdt in bepaalde gevallen geld vast, dus als uw geld in behandeling is, is dit te wijten aan het feit dat de online betalingsservice geld heeft aangehouden. Als de koper de ontvangst niet binnen 21 dagen bevestigt, kan PayPal uw geld in de wacht zetten.


Hoe lang blijft mijn PayPal in behandeling?


Als er zich een probleem voordoet met de bestelling, kan PayPal het geld maximaal 21 dagen in de wacht zetten, zodat u genoeg geld op uw rekening heeft staan. Een betaling kan om verschillende redenen worden opgeschort en verkopers willen het proces mogelijk versnellen.


Waarom is mijn ontvangen PayPal-geld nog steeds in behandeling?


PayPal-accounts die niet volledig zijn geverifieerd, veroorzaken eerder een 'in behandeling zijnde' betaling. Verifieer uw PayPal-rekening correct wanneer u een nieuwe rekening aanmaakt door de stappen te volgen. Als u uw e-mailadres niet bevestigt, kunt u geen betalingen accepteren.


Hoe lang kan een betaling in behandeling zijn?


U kunt tot vijf dagen wachten voordat een afschrijving op uw account wordt weergegeven. De kosten in afwachting van creditcardbetalingen worden beïnvloed door verschillende factoren, waaronder wanneer u de aankoop heeft gedaan en hoe lang het duurt voordat de verkoper deze heeft verwerkt. Het is ook mogelijk dat pre-autorisaties voor een langere periode op uw account staan.


Hoe accepteer ik geld op PayPal dat in behandeling is?


In het geval van PayPal-rekeningen waarbij u elke betaling handmatig moet claimen, moet u, zodra u op de hoogte bent gesteld van de betaling, inloggen bij PayPal om deze te accepteren. De samenvatting leest u onderaan de pagina. U kunt een bericht goedkeuren door bij 'In behandeling' op het bericht te klikken dat de ontvanger het nog niet heeft geaccepteerd.


Hoe lang duurt het voordat PayPal in behandeling is?


Je verstuurt het elektronisch, net als een cheque. Als u de bank niet vrijmaakt met uw e-cheque, wordt uw betaling weergegeven als in behandeling. De PayPal-rekening van de ontvanger wordt meestal gecrediteerd met het geld nadat een eCheck is gewist en het geld is gestort.


Dat zijn allemaal jongens. Voor meer informatie kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en deskundig advies vragen.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page