top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Outlook: wachtwoorden opnieuw instellen en wijzigen in Office 2019 / 365 / 2016


Het verkrijgen van uw e-mailaccount is een basismaatregel die naar verwachting uw webgebaseerde beveiliging zal beschermen. Het karakteriseren van een solide geheime sleutel en het opbergen in een geheim apparaat voor het bewaren van woorden is een goede eerste stap. Het is voorgeschreven om uw geheime zin met tussenpozen proactief te wijzigen om ervoor te zorgen dat uw record veilig blijft.


Dit bericht maakt duidelijk hoe u ongetwijfeld uw geheime Outlook-sleutel opnieuw kunt instellen in Microsoft Office 2016/365/2019. Voor het gemak accepteert deze instructie-oefening dat u Outlook.com als uw e-mailleverancier betrekt. Alles bij elkaar genomen, is de cyclus volledig geschikt bij het gebruik van Yahoo, GMail of het record dat u heeft gekregen van uw internetservice, zoals Comcast, Verizon en anderen.


We zullen beginnen met het demonstreren van de manier waarop u uw Outlook.com-instellingen kunt vernieuwen en daarna uw werkgebiedversie van Outlook 365 (2019/2016) echt kunt bijwerken.


Werk uw Outlook.com-wachtwoord bij


• Meld u aan bij uw Microsoft/Outlook.com/Hotmail-account, klik op Instellingen in de rechterbovenhoek en selecteer Opties.


• Voor Beheer van jou, klik op Account subtiliteiten.


• Selecteer in het geopende nieuwe tabblad Beveiliging en privacy.


• Klik op Uw geheime zin wijzigen.


• Voer de huidige geheime zin, de nieuwe geheime sleutel in en typ de nieuwe geheime sleutel afzonderlijk opnieuw in de daarvoor bestemde ruimte.


• Klik op Opslaan om uw nieuwe geheime zin te wijzigen.


Wijzig uw wachtwoord in Outlook 2016


1. Open Microsoft Outlook vanaf uw desktop- of laptopcomputer.


2. Ga nu verder en klik op Bestand en selecteer vervolgens Accountinstellingen.


3. Navigeer in het dialoogvenster Accountinstellingen naar het tabblad E-mail.


4. Ga nu verder en selecteer uw e-mailaccount. Dit kan Gmail, Outlook.com, Yahoo Mail of een ander POP/IMAP-account zijn dat in uw Outlook is geconfigureerd.


5. Druk nu op Wijzigen.


6. Voer onder Instellingen wijzigen uw nieuwe wachtwoord in. Gebruik in de regel altijd een “sterk” wachtwoord dat zowel hoofdletters als kleine letters, tekens en cijfers bevat en langer is dan 8 tekens. Het is belangrijk dat u uw wachtwoord veilig houdt met behulp van software voor het bewaren van wachtwoorden.


7. Klik op Volgende om de testrun uit te voeren en te sluiten.


8. Uw wachtwoord wordt gewijzigd.


Wachtwoordupdate in Outlook 2019 / 365


Formulier 2019, geeft een meer vloeiende methode om naar uw record- en profielinstellingen te gaan. Zo wijzigt u uw instellingen in Outlook 365/2019:


1. Open Outlook.


2. Navigeer naar het menu Bestand


3. Klik op het tabblad Info, onder Accountgegevens, op de knop Accountinstellingen.


4. Kies Profielen beheren.


5. Klik op E-mailaccounts.


6. Markeer uw account.


7. Druk op Wijzigen


8. Wijzig uw wachtwoord


9. Druk op Volgende om de accountinstellingentest uit te voeren.


Outlook-wachtwoorden in macOS


Ervan uitgaande dat u Office voor macOS gebruikt, bent u bovendien klaar om uw Outlook-instellingen voor het laten vallen van geheime zinnen te wijzigen. We verwachten dat je Outlook.com of Gmail gebruikt en dat je je nieuwe instellingen op het web proactief hebt vernieuwd, en dat het nu tijd is om de e-mailclient van je werkgebied toegang te geven tot de inbox.


Ga als volgt te werk:


1. Open Outlook voor macOS.


2. Druk in de bovenste werkbalk op Outlook.


3. Ga nu verder en klik op Voorkeuren en selecteer Accounts (in het gebied Persoonlijke instellingen).


4. Aan de linkerkant ziet u de e-mailaccounts die toegankelijk zijn vanuit Outlook. Markeer degene die u wilt wijzigen (misschien IMAP of POP).


5. Ga onder Serverinformatie door en werk uw wachtwoord bij. Dit moet identiek zijn aan degene die u instelt in uw Outlook.com/Gmail/Yahoo-inbox. Zoals eerder aangegeven, zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord kiest, inclusief hoofdletters, cijfers en symbolen.


6. Ga nu verder en sluit het dialoogvenster.


7. Navigeer naar de inbox en controleer of je toegang hebt tot de laatste e-mail.


Dat is het


Wijzig het wachtwoord van uw Outlook-gegevensbestand (Windows)


We schrijven regelmatig voor om uw Outlook-berichten met tussenpozen te documenteren voor niet-verbonden gebruik met behulp van de vermeende Outlook-gegevensbestanden (PST-records). Door PST-documenten te gebruiken, kunnen we snel naar onze gearchiveerde dingen gaan voor extra referentie of intermitterende versterkingen maken, afhankelijk van de situatie.


Een ander belangrijk onderwerp, dat vaak wordt genegeerd door Outlook-clients, is de manier waarop Outlook-informatierecords moeten worden verkregen.


Hier leest u hoe we de wachtwoordinstellingen van onze PST-bestanden beheren.


1. Ga eerst door met inloggen op Outlook.


2. Druk op Bestand en selecteer vervolgens het tabblad Info.


3. Klik onder Accountgegevens op de knop Accountinstellingen.


4. Selecteer vervolgens Accountinstellingen en ga naar het tabblad Gegevensbestanden


5. U ziet dan de lijst met gegevensbestanden die beschikbaar zijn voor uw Microsoft Outlook-client.


6. Markeer uw gegevensbestand. Opmerking: Mogelijk hebt u een of meer archiefmappen. Zorg ervoor dat u de juiste markeert.


7. Druk nu op de knop Instellingen.


8. Ga je gang en klik op Wachtwoord wijzigen.


9. Typ uw oude wachtwoord voor het gegevensbestand, laat het leeg als u nog geen wachtwoord had ingesteld.


10. Typ nu twee keer uw nieuwe wachtwoord. Zorg ervoor dat u op een veilige plaats een back-up van uw nieuwe wachtwoord maakt.


11. Druk op OK.


12. Vanaf nu zal Outlook u om een ​​wachtwoord vragen wanneer u probeert toegang te krijgen tot uw offline gegevensbestand.


13. Het wordt aanbevolen om uw wachtwoord regelmatig te wijzigen om ervoor te zorgen dat de toegang tot uw gegevensbestanden is beveiligd.


Dat zijn allemaal jongens. We hopen dat je hier een oplossing hebt gevonden. Voor meer informatie kunt u de helpdesk van Outlook bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.





2 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page