top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Wat is PayPal Instant Transfer en hoe werkt het?


PayPal heeft een functie voor directe overboeking waarmee u sneller betaald kunt worden. Maar hoe werkt het en wat is het addertje? Ontdek het in dit artikel!


Als u een frequente of nieuwe PayPal-gebruiker bent, heeft u waarschijnlijk een paar dagen moeten wachten voordat uw geld op uw bankrekening stond. Die wachttijd kan ondraaglijk zijn - vooral voor mensen in de digitale economie met een variabele cashflow. Maar wat als we u zouden vertellen dat er een manier is om sneller toegang te krijgen tot uw geld?


PayPal kondigde in 2019 hun Instant Transfer-functie aan als een uitbreiding van hun huidige uitbetalingsfuncties. Nu kunt u binnen slechts 30 minuten geld overboeken tussen uw PayPal-portemonnee en uw bankrekening of uw bankpas.


Het klinkt ideaal. Maar het heeft een prijs.


Hoe werkt PayPal Instant Transfer?


Een standaard overboeking van uw PayPal-rekening kan 1-3 dagen duren voordat deze op uw bankrekening staat. Dat geldt voor zowel individuele accountgebruikers als voor verkopersaccounts. Heel irritant!


Met de "directe" overboekingsfunctie van PayPal hebt u in een oogwenk toegang tot geld. Dit komt zo dicht mogelijk bij realtime betalingen voor online transacties.


Sinds de lancering in 2019 heeft de betalingsgigant de functie voor directe overboekingen uitgerold voor bankrekeningen over de hele wereld - niet alleen voor Amerikaanse rekeningen. Rekeninghouders in de meeste ontwikkelde landen kunnen nu direct contant geld hebben.


Om deze schijnbaar magische snellere toegang tot fondsen te krijgen, hoeft u slechts twee stappen uit te voeren:


1. Koppel een in aanmerking komende bankrekening of in aanmerking komende betaalpas


Wanneer u een PayPal-rekening voor bedrijven instelt, wordt u gevraagd een bankrekening en/of een debetkaart te koppelen om overboekingen te ontvangen. Dit is ook de manier waarop uw betalingslimieten worden verhoogd. U wilt dit dus snel doen, zodat u uw account ten volle kunt benutten.


2. Klik op "Geld overmaken"


Zodra u op de geldoverboekingspagina bent, kunt u selecteren welke methode u wilt gebruiken om uw geld op te nemen:


• Standaard overboeking - 1-3 dagen


• Directe overboeking naar bankrekening - tot 30 minuten


• Directe overboeking naar bankpas - tot 30 minuten


U kunt dan tegen een fractie van de wachttijd de zonsondergang tegemoet rennen met uw zuurverdiende geld.


Dus wat is de vangst?


De vangst: directe overdrachtskosten


Oh ja, zo makkelijk kom je niet weg! Voor het voorrecht van deze snellere toegang tot uw geld, rekent PayPal een vergoeding van 1% van het overgemaakte geld.


We houden van PayPal, daarom hebben we ze als geaccrediteerde betalingsverwerker op ons platform. Maar we kunnen niet ontkennen dat het hier en daar voor een stiekeme vergoeding stokpaardjes zijn.


Gelukkig beperkt PayPal deze kosten tot maximaal $ 10, zolang uw transactie onder de limiet blijft.


Daarover gesproken...


De limiet: PayPal-limieten voor directe overboekingen


Een directe overschrijving naar uw bankpas heeft een limiet van $ 5.000 per transactie, $ 5.000 per dag, $ 5.000 per week en een totaal van $ 15.000 per maand.


Een directe overboeking naar uw bankrekening heeft een limiet van $ 25.000 per transactie.


Instant Cash: hoe u het meeste haalt uit directe overboekingen op PayPal


Directe toegang tot fondsen is geweldig, maar de kosten - niet zozeer. Hier leest u hoe u de functie voor directe overdracht optimaal kunt gebruiken.


1. Vermijd overboekingen naar uw bankpas


Hoewel de kosten hetzelfde zijn, betekent de kleinere overboekingslimiet dat u vaker overboekingen zult doen dan met uw bankrekening. Dit leidt ons naar…


2. Breng zo min mogelijk over


Met beetje bedoelen we frequentie! De truc om de kosten die u aan PayPal betaalt te verlagen, is door het aantal overschrijvingen dat u aanvraagt ​​te verminderen. 1% lijkt klein, maar het loopt snel op! Als u het aantal keren dat u de functie gebruikt kunt uitstellen, houdt u meer van uw geld over.


3. Breng zoveel mogelijk over


Met "veel" bedoelen we hoeveelheid. Breng zoveel mogelijk in één keer over om te profiteren van die limiet van $ 10.


Belangrijkste leerpunten


PayPal heeft het gemakkelijker gemaakt om direct toegang te krijgen tot uw inkomsten met hun functie "Instant Transfer". Als u het verstandig gebruikt, kunt u snel toegang krijgen tot uw geld zonder te verdrinken in transactiekosten.


Zo, dat was het voor nu. Als u problemen ondervindt met PayPal-services, kunt u de helpdesk van PayPal bellen en hulp vragen aan professionals.

1 view0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page