top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Waarom zou geld een status in behandeling hebben op PayPal?


PayPal houdt in bepaalde gevallen geld vast, dus als uw geld in behandeling is, is dit te wijten aan het feit dat de online betalingsservice geld heeft aangehouden. Als de koper de ontvangst niet binnen 21 dagen bevestigt, kan PayPal uw geld in de wacht zetten.


Betekent in behandeling dat het is doorgekomen?


Zijn lopende transacties een teken dat ze met succes zijn doorlopen of gepost en volledig zijn gewist?? Ik zou het niet als een ja beschouwen. De naam in behandeling geeft precies aan wat het betekent. Er worden in de toekomst alleen kosten in rekening gebracht op basis van de activiteit in uw account.


Wat is de status in afwachting van PayPal?


Als de bestelstatus 'In behandeling' is, heeft de verkoper uw bestelling ontvangen, maar is uw betaling nog niet verwerkt. Voor de meeste aankopen is het gebruikelijk dat de verkoper de betaling binnen enkele dagen na ontvangst van de bestelling voltooit.


Hoe lang duurt het voordat PayPal in behandeling is?


Je verstuurt het elektronisch, net als een cheque. Als u de bank niet vrijmaakt met uw e-cheque, wordt uw betaling weergegeven als in behandeling. De PayPal-rekening van de ontvanger wordt meestal gecrediteerd met het geld nadat een eCheck is gewist en het geld is gestort.


Betekent een uitstaande betaling dat deze is doorgekomen?


Een lopende transactie is een recente kaarttransactie die nog niet volledig is verwerkt door de handelaar. In de meeste gevallen wordt het geld na 7 dagen teruggestort op uw rekening als de handelaar ze niet van uw rekening haalt.


Gaan lopende transacties altijd door?


Een lopende transactie is een transactie die nog niet is verwerkt. Wanneer u uw rekening online of in een mobiel bankieren app bekijkt, ziet u de aankoop vrijwel altijd als in behandeling als u een aankoop doet met een pinpas of creditcard.


Wat betekent het als er iets in behandeling is?


in afwachting. De definitie van in behandeling (Entry 2 of 2) is: nog in behandeling, maar nog niet beslist. Een situatie die dreigend is, dreigend.


Wat betekent voortgang in behandeling?


Een persoon die wacht of anticipeert. Bijvoeglijk naamwoord postpositief. 2 nog niet besloten, bevestigd of afgerond.


Dat zijn allemaal jongens. Voor meer informatie kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en de hulp van een deskundige inroepen.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page