top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Is PayPal-tegoed beschikbaar in Nederland?


PayPal-tegoed is het beschikbaar in Nederland? Er is één uitzondering op de PayPal-tegoedregel: gebruikers in de Verenigde Staten zijn verplicht PayPal-tegoed te accepteren. Vanaf nu biedt PayPal deze service niet aan in Canada.


In welke landen is PayPal-tegoed beschikbaar?


Dit heeft veel te maken met het feit dat onze klantenkring uit de VS komt. In feite hebben we talloze klanten in Canada, Europa, Japan en andere landen.


Is PayPal-tegoed beschikbaar buiten de VS?


Talen ondersteunen 25 valuta's in onze database en zijn beschikbaar in meer dan 200 landen. U kunt overal betalingen verzenden en ontvangen zonder dat u een visum nodig heeft.


Kun je een PayPal-rekening hebben in NL?


U kunt uw betalingen omzetten naar 26 talen als u een van de 203 landen gebruikt. Bijna elke ontvanger kan geld ontvangen met zijn e-mailadres of zijn mobiele telefoonnummer.


Waarom kan ik geen PayPal-tegoed gebruiken voor mijn aankoop?


Een risicodetectieproces kan dit vanwege een aantal factoren in gang zetten. PayPal-tegoed kan niet worden gebruikt als betaalmethode voor een transactie. Nadat de transactie is voltooid, kunt u echter opnieuw de andere betalingsmethode selecteren of het proces op een later tijdstip voortzetten en kijken of er een alternatieve betalingsoptie wordt weergegeven.


Heeft PayPal NL betalingsplannen?


Uw bestelling wordt betaald wanneer u $ 98 aan PayPal-tegoed koopt en deze in de loop van de tijd laat betalen. Er mogen er niet meer dan 99 zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om minimale maandelijkse betalingen te betalen, als er iets bijzonders is, dat kan worden berekend op basis van uw accountvoorwaarden als u ervoor kiest.


Waar kan ik mijn PayPal-tegoed gebruiken?


U kunt uw aankopen betalen met PayPal-tegoed overal waar u PayPal-betalingen accepteert, evenals op eBay (hoewel u het niet kunt gebruiken voor aankopen die vallen in de categorieën aankopen voor volwassenen, wapens of voertuigen).


Kun je PayPal-tegoed internationaal gebruiken?


Wanneer u een aankoop wilt betalen met PayPal-tegoed, kunt u alleen Amerikaanse dollars (USD) kiezen. Het is mogelijk om met PayPal-tegoed geld over te maken naar vrienden en familie, maar internationaal niet.


Kan ik PayPal-tegoed buiten de VS gebruiken?


Er is geen vraag. De eerste vraag heeft te maken met het gebruik van PayPal-tegoed (voorheen "Bill Me Later", een consumentenkredietrekening die we aanbieden). Met PayPal-tegoed kunt u een betaling voor 'Geld overmaken' rechtstreeks naar iemand overmaken.


Dat zijn allemaal jongens. Voor meer informatie of hulp kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en hulp zoeken bij experts.


1 view0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page