top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal: Zeg vaarwel tegen fysieke kaarten

PayPal-accounts zijn eenvoudig in te stellen, maar voordat u ze kunt gebruiken, moet u een saldo toevoegen. Hier is hoe!




Dus je hebt je PayPal-account ingesteld en bent klaar om geld over te maken, rekeningen te betalen en online te winkelen. Uw opties zijn vrij beperkt totdat u wat geld toevoegt aan uw PayPal-saldo. Gelukkig duurt het maar een paar minuten om dit te doen, en nog beter, het kan helemaal gratis zijn!


Voordat we beginnen


Voordat we stap voor stap ingaan op het toevoegen van geld aan PayPal, moet u eerst beslissen waar u dat geld vandaan wilt halen. De eenvoudigste manier is om een ​​bankrekening aan te sluiten en vanaf daar over te boeken. U kunt op bepaalde locaties ook een creditcard koppelen, een betaalpas koppelen of zelfs persoonlijk geld toevoegen.

Geld overboeken naar PayPal vanaf een bankrekening


De stappen zijn vergelijkbaar, of u nu de PayPal-website of mobiele app gebruikt. We laten u op de website zien hoe u dit doet, alleen voor uniformiteit tussen platforms. Open eerst PayPal.com in uw webbrowser en log in. Plaats nu de cursoraanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op Accountinstellingen. Raak het gedeelte aan met de tekst Geld, bank en kaarten. Selecteer onder Banken de optie Een nieuwe bank koppelen. Kies uw bank en volg de instructies om uw account aan PayPal te koppelen.


Een bankrekening koppelen aan PayPal:


1. Open eerst PayPal.com in uw webbrowser en log in.


2. Plaats nu de cursoraanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek.


3. Klik op Accountinstellingen.


4. Selecteer het tabblad Geld, Bank en Kaarten.


5. Selecteer onder Banken de optie Een nieuwe bank koppelen.


6. Kies uw bank en log erop in.


7. Volg de instructies om het koppelen van uw account te voltooien.


Nu uw bankrekening gereed is, is het tijd om geld over te maken naar PayPal. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op de website (of de app openen), uw PayPal-saldosectie vinden en op de menuknop met drie stippen klikken. Klik op Geld toevoegen, selecteer uw bank en klik op Volgende. Kies vervolgens hoeveel geld u wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening en klik op Volgende. U krijgt een verificatiepagina; selecteer Nu overboeken om de transactie te voltooien.


Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal met een bankrekening:


1. Open eerst PayPal.com in uw webbrowser en log in.


2. Plaats nu de cursoraanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek.


3. Klik op Geld toevoegen


4. Selecteer uw bank en klik op Volgende.


5. Kies hoeveel geld u wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening en klik op Volgende.


6. Selecteer Nu overdragen.


Deze methode is eenvoudig en gratis, maar niet de snelste. U ontvangt het geld binnen drie tot vijf werkdagen op uw rekening.


Hoe u geld kunt toevoegen aan PayPal met een bankpas of creditcard


De volgende methode die we behandelen, maakt gebruik van een bankpas of creditcard. De stappen zijn hetzelfde voor elk type kaart, maar er is een verschil in hoe de dingen werken. U kunt geen geld overboeken van een bankpas of creditcard naar uw PayPal-saldo. In plaats daarvan zal elke keer dat u iets met PayPal koopt of een overboeking doet, dat bedrag automatisch van uw kaart worden afgeschreven.


U moet eerst een bankpas of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen. Om dit te doen, moet u inloggen op uw PayPal-account, de muisaanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek plaatsen en Accountinstellingen selecteren. Selecteer het tabblad Geld, banken en kaarten. Klik onder Kaarten op de link Een nieuwe kaart koppelen. Vul uw kaartgegevens in en selecteer Kaart koppelen. Nu kunt u naar het gedeelte Geld, banken en kaarten gaan en naast uw kaart Bewerken selecteren. U kunt uw kaart vanaf daar instellen als uw voorkeursbetaalmethode.


Een debet- of creditcard toevoegen aan PayPal:


1. Open eerst PayPal.com in uw webbrowser en log in.


2. Plaats nu de cursoraanwijzer op uw naam in de rechterbovenhoek.


3. Klik op Accountinstellingen.


4. Selecteer het tabblad Geld, Bank en Kaarten.


5. Selecteer onder Kaarten de optie Een nieuwe kaart koppelen.


6. Vul uw kaartgegevens in en selecteer Kaart koppelen.


7. Volg de instructies om het koppelen van uw account te voltooien.


8. Ga terug naar het gedeelte Geld, banken en kaarten en selecteer Bewerken naast je kaart.


9. Stel uw nieuwe kaart in als de gewenste betaalmethode.


Nu bent u klaar om uw PayPal-rekening te gaan gebruiken. Creditcards zijn misschien wat beperkter dan bankrekeningen, maar ze zijn handiger dan geld overmaken van en naar PayPal.


Hoe u persoonlijk contant geld kunt toevoegen aan PayPal


Hoewel het niet in elk land beschikbaar is, is de ultieme manier om uw privacy en veiligheid te beschermen met contant geld. Dankzij verschillende retailpartners hoeft u alleen maar de app op uw telefoon en een vriendelijke klantenservicemedewerker aan PayPal toe te voegen. Dat contant geld heb je natuurlijk ook nodig!


Het eerste dat u wilt doen, is uw telefoon en contant geld meenemen naar een van de ondersteunde fysieke locaties. Meestal wilt u naar de klantenservice gaan (niet de kassier) en de vertegenwoordiger vertellen dat u geld wilt toevoegen aan uw PayPal-rekening. Ze kunnen al dan niet bekend zijn met het proces, dus wees geduldig.


Aan uw kant hoeft u alleen maar de PayPal-app op uw telefoon te openen, onderaan op het pictogram Meer te tikken en op Contant geld toevoegen in de winkel te tikken. Selecteer vervolgens de winkel waar u zich bevindt en tik op Code genereren. Deze code is 60 minuten geldig. Laat de medewerker van de klantenservice nu de code scannen en geef hem je geld. Ze kunnen je legitimatie vragen.


Het bedrag dat u aan uw PayPal-rekening wilt toevoegen, wordt in rekening gebracht, plus de kosten. De transactie zou na ongeveer 15 minuten op uw PayPal-rekening moeten verschijnen. Hier zijn die stappen nog een keer, in het kort!


Hoe u contant geld kunt toevoegen aan PayPal:


1. Ga naar de klantenservicebalie van een ondersteunde winkel.


2. Open de PayPal-app op je telefoon.


3. Tik op het pictogram Meer (drie stippen).


4. Tik op Contant geld toevoegen in winkel.


5. Selecteer de winkel die je gaat gebruiken.


6. Tik op Code genereren.


7. Scan de code en overhandig uw contant geld plus de vergoeding.


8. Over 15 minuten staat het geld op je rekening.


Hopelijk vond je deze blog nuttig. Mocht je nog hulp nodig hebben. U kunt het helpdesknummer van PayPal bellen en oplossingen vragen aan experts.

Post: Blog2_Post
bottom of page