top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Hoe u geld kunt aanvragen op PayPal + Factuur maken op PayPal (2021)



Tot nu toe zijn alle Indiase freelancers en online marketeers op de hoogte van het laatste PayPal-probleem. Nu is hier een snelle oplossing voor het probleem van de limiet van $ 500. Deze tip is voor iedereen die van freelancen houdt.


Aangezien we geen betaling van $ 500 in één keer kunnen accepteren, is de oplossing om uw klant over dit probleem uit te leggen en hen te vragen geld te sturen door het bedrag op te splitsen in minder dan $ 500.


Om u en uw klant het werk gemakkelijker te maken, kunt u altijd de PayPal-functie voor het aanvragen van geld of een beter PayPal-systeem voor ingebouwde facturering gebruiken.


Velen van u die het niet weten, kunnen PayPal gebruiken om een ​​factuur te genereren en uw klant kan met één klik betalen.


Hoe de PayPal-functie voor het aanvragen van geld gebruiken?


Om geld aan te vragen met PayPal, logt u in op uw PayPal-account en klikt u op Extra> Facturering



Vanaf hier heb je twee opties:


Betaling aanvragen of nieuwe factuur aanmaken.


Als u op betalingsverzoek klikt, komt u in een scherm zoals hieronder:





Ik raad u echter aan om de voorkeur te geven aan het maken en verzenden van een factuur, omdat dit er professioneler uitziet. Laten we daar nu eens naar kijken:


Hoe een factuur genereren met PayPal?


Nu is bovenstaande tip eigenlijk de meest makkelijke manier om geld aan te vragen. Maar als u professioneler wilt zijn, moet u elk factureringssysteem gaan gebruiken. PayPal heeft een ingebouwde functie die kan worden gebruikt om tegelijkertijd facturen te genereren en geld aan te vragen.


Klik nu op factuur maken en dit zou naar de pagina voor het maken van PayPal-facturen gaan



PayPal-facturatiesysteem heeft veel functies die u zullen helpen bij het maken van een professionele online factuur. Als u klaar bent, stuurt u de factuur naar uw klant en hij/zij kan direct betalen via de link in de e-mail.


Dus dit is het. Als u nog steeds twijfelt, kunt u het helpdesknummer van PayPal bellen en deskundig advies inwinnen.

Post: Blog2_Post
bottom of page