top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Hoe PayPal-rekening te verifiëren?



We storten twee kleine bedragen (minder dan $1 per stuk) op uw bankrekening om uw account te verifiëren. Meestal duurt het 3-5 werkdagen voordat dit is voltooid. U moet de twee bedragen invoeren in het verificatiegedeelte van uw PayPal-rekening zodra u deze stortingen op uw rekening ziet staan.


Hoe verifieer ik mijn bankrekening op PayPal 2022?


• U moet een PayPal-account aanmaken...


• Klik bovenaan de pagina op het tabblad “Portemonnee”.


• De knop “direct verbinden” is te vinden op de bank bevestigen pagina.


• Uw online bankrekening moet worden geregistreerd met uw gebruikersnaam en wachtwoord.


Waarom kan PayPal mijn bank niet onmiddellijk bevestigen?


Het is niet mogelijk om alle banken direct te bevestigen. U kunt uw bank direct of helemaal niet koppelen. PayPal controleert de naam van een bank wanneer u deze voor het eerst koppelt aan een externe bron. Er is geen optie als ze niet de nodige informatie verstrekken.


Accepteert PayPal betaalrekeningen?


PayPal vereist een bankrekening. Als u betalingen wilt verzenden en ontvangen en geld wilt overboeken met PayPal, kunt u uw account koppelen aan een bankrekening, bankpas of creditcard.


Waarom duurt het zo lang voordat PayPal de bankrekening bevestigt?


PayPal gebruikt ACH-betalingen (Automated Clearing House), daarom duurt het even om geld van uw PayPal-rekening naar een bank te sturen. Het kan tot vijf dagen duren voordat uw betaling via de federale reserve is verwerkt.


Verifieert PayPal bankrekening?


Als u de bankrekening van uw bedrijf bevestigt, heft PayPal de opnamelimieten op en helpt u bij het verifiëren van uw identiteit. PayPal biedt twee manieren om te bewijzen dat u de eigenaar bent van de bankrekening die op uw rekening staat: direct en binnen twee tot drie werkdagen.


Waarom zegt mijn PayPal-bankrekening 'controleren'?


'Controleren' is dezelfde term die wordt gebruikt om te verwijzen naar zicht- of spaarrekeningen. Zodra de bank is toegevoegd/bevestigd, moet deze klaar zijn voor gebruik.


Waarom kan ik mijn betaalrekening niet gebruiken op PayPal?


PayPal accepteert geen bankrekeningen meer. Daarnaast moet u een creditcard registreren. Ook als u geen account heeft, moet u dit doen.


Waarom laat PayPal me mijn bankrekening niet toevoegen?


Als de bankrekening al aan drie eerdere PayPal-rekeningen is gekoppeld, kan deze niet worden gekoppeld. Om PayPal te gebruiken, moet de naam van de bankrekening overeenkomen met de naam van de PayPal-rekening. De meeste banken en kredietverenigingen accepteren PayPal als een methode om rekeningen te bevestigen.


Dat zijn allemaal jongens. Als u meer informatie of hulp nodig heeft met betrekking tot PayPal-problemen, kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en directe hulp van experts vragen.

3 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page