top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Hoe een creditcard aan PayPal toe te voegen?


Ons team heeft al uw financiële informatie nodig, zoals uw fysieke bankkaartgegevens, dus klik op Opslaan zodra uw gegevens zijn ingevoerd. Als je dit hebt gedaan, klik je op Een andere creditcard of betaalpas koppelen.

Hoe voeg je een creditcard toe aan PayPal?

• Als u een kaart wilt koppelen, gaat u naar de knop Een kaart koppelen in uw accountdashboard nadat u zich hebt aangemeld bij PayPal.

• In stap twee moet u uw creditcard- of bankpasgegevens invoeren...

• Presenteer uw nieuwe debet- of creditcard.

Hoe voeg ik een kaart toe aan PayPal?

• Log vervolgens in op uw PayPal-account door uw accountgegevens en wachtwoord in te voeren.

• De Wallet-link verschijnt bovenaan de pagina.

• Card Link – Creditcard/betaalpas koppelen – Klik hierop.

• Voer uw kaart-ID, kaarttype, CVV, vervaldatum, factuuradres in, als u die heeft.

Waarom kan ik mijn creditcard niet aan PayPal koppelen?

Waar is uw creditcard als PayPal niet in staat is om PayPal uw creditcard toe te voegen? Nadat uw kaartafschrift is verwerkt, ziet u dat u verschillende factureringsgegevens voor uw PayPal-rekening hebt ingevoerd. Een tweede PayPal-rekening is gekoppeld aan uw kaart. Als het niet zou accepteren, had je een biljet van $ 1. Om een ​​transactie te voltooien, heeft PayPal ons $ 100,00 aan autorisatie gestuurd.

Kan ik een creditcard toevoegen aan PayPal?

De desktopsite van PayPal biedt een link bovenaan het tabblad 'Wallet' om een ​​debet- of creditcardrekening te laden. Klik op de link 'Een betaalpas of creditcard koppelen'. Met PayPal kunt u als uw standaard manier om betalingen te doen een creditcard of op verschillende manieren selecteren. U kunt bijvoorbeeld aankopen combineren voor de aankoop van goederen en diensten, en omgekeerd.

Kan ik een creditcard gebruiken om iemand op PayPal te betalen?

Je PayPal-rekening kun je relatief snel en eenvoudig opzetten. Er wordt een bankrekening in rekening gebracht door uw creditcard wanneer een creditcard wordt gebruikt om namens hen transacties uit te voeren. Betalen voor vrienden of familie kan via het social media dashboard.

Kan ik een creditcard toevoegen aan mijn PayPal-rekening?

U kunt uw mobiele PayPal-app of website gebruiken om een ​​of meer belangrijke creditcards te koppelen, waaronder Visa, MasterCard, Discover en American Express. Via het tabblad "Wallet" op de desktopsite kunt u een bankpas of creditcard toevoegen aan uw PayPal-rekening.

Waarom moet ik een creditcard toevoegen aan PayPal?

Wat IS DE BEHOEFTE AAN EBT/CREDITKAARTEN ALS DEBIT/CREDITKAARTEN UDER MOETEN ZIJN INDIEN U ITEMS MET PAYPAL KOOPT? Deze eenvoudige oplossing is om een ​​pre-paid debetkaart van $2 te koppelen aan een bankrekening op uw naam. Onderneem geen actie met de pil. Registreer het en versnipper het wanneer je het ziet.

Kan ik een bankrekening aan PayPal koppelen?

De reden dat PayPal deze specifieke instelling heeft, is dat u geen PayPal-rekening vanuit een ander land kunt openen als u daarheen verhuist. U moet vanuit uw nieuwe land rechtstreeks contact opnemen met uw bank. Alleen de Verenigde Staten hebben een uitzondering. Degenen die met een S-land willen bankieren, kunnen dit doen door toe te voegen aan hun Paypal-accounts.

Kun je een buitenlandse kaart toevoegen aan PayPal?

Creditcard toevoegen op Ik voeg een creditcard toe van een buitenlandse rekening? Visa, Mastercard, Discover, American Express en hun aangesloten merken worden geaccepteerd door PayPal. Het zou niet moeten kunnen werken als de kaart een geldig factuuradres heeft en voldoet aan een van de criteria.

Dat is alles. We hopen dat je deze blog nuttig vond. Voor meer informatie of als u hulp nodig heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en de hulp van een deskundige inroepen.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page