top of page
Search
  • Writer's pictureHailey Collingwood

Hoe accepteer ik een PayPal-betaling zonder mijn account te verifiëren?


Als u het niet erg vindt om het geld in uw PayPal-portemonnee te houden, kunt u zonder verificatie geld van uw PayPal-rekening ontvangen. PayPal vereist echter dat u uw creditcard of bankrekening verifieert voordat u geld kunt opnemen.


Hoe accepteer ik een betaling die via PayPal naar mij is verzonden?


Wanneer u een betaling accepteert die al naar uw PayPal-account is verzonden, logt u in op uw PayPal-account en klikt u op "Accepteren". Om een ​​factuur naar een koper te sturen, moet u inloggen op uw PayPal-rekening en op het tabblad "Geld aanvragen" klikken.


Kan ik geld overmaken van PayPal naar Gcash, zelfs niet geverifieerd?


In mei 2019 heeft GCash zijn betalingsverwerkingssysteem geüpdatet, zodat we niet langer niet-PHP-saldi van PayPal naar GCash kunnen overboeken. Daarom moet u het eerst in Paypal converteren met Balance Converter en vervolgens het geld overmaken naar GCash zodra de bedragen in PHP zijn.


Wat gebeurt er als u het geld op PayPal accepteert?


U kunt het geld in uw PayPal-portemonnee houden of het naar uw bankrekening of betaalpas overboeken wanneer u geld van PayPal ontvangt.


Kan iemand u via PayPal betalen en het dan terugnemen?


PayPal staat u niet toe om een ​​betaling die u naar iemand verzendt, terug te draaien. In het geval van een probleem met een transactie, zijn er andere opties voor terugvordering en geschillenbeslechting.


Kan ik geld ontvangen via Gcash, zelfs als ik niet geverifieerd ben?


GCash kan nog steeds worden gebruikt zonder accountverificatie, maar u kunt het alleen gebruiken voor het inwisselen van contanten, het betalen van facturen, het kopen van ladingen en het betalen met QR-codes. Het is niet mogelijk om geld te verzenden of aan te vragen, GCash-saldi op te nemen of online geld in te zamelen.


Is het veilig om geld naar niet-geverifieerde Gcash te sturen?


GCash-accounts zijn vereist om geld naar iemand te sturen. Uw geld is pas voor hen beschikbaar nadat ze hun eigen GCash-account hebben aangemaakt.


Dus zo kunt u PayPal-betalingen accepteren zonder uw account te verifiëren. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van PayPal Nederland bellen en deskundig advies vragen.

0 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page